piratkväll

Oh yes! känn på den du! Pirater på högsta nivå, och framför allt om inte annat, pirets x 3:D Kvällen är laddad av höjdpunkter på högsta nivå. Får mig in på andra tankar, hört att det ska komma en pirates 4 och även 5 & 6?? ankan old me. What should I've done without that girl uh!?? Jepp I know, och vet ni vad hon berättade mer?? Robert Pattinson är med i filmen också.. kan det bli hetare oder not?? OH YES!! haha:D
Annars har dagen vart hellugn, städat, bokat tvättid (onsdag kul, not!) och typ inget mer:P Kollat på lite film, I know I am lazy.. Men vad ska man göra liksom! I morgon får bli en pluggdag, läsa in sig på lite positivism eller vad det nu hette.. Kan va bra att veta:S
Tja annars har det inte hänt ngt spännande.. Bara slappat och tagit det lugnt mest. Va med Ida och hjälpte henne hoppa igår.. var halvkul men åtminstone hade jag nåt att göra:P Kanske berättade det igår (om jag skrev:S) Minnet är lite borta sometimes.



Hepp ska nog dra mig nu!  Ha det kanonens:D
/Streetstrand

Never Think

Okej jag vet, ännu en Twilightlåt, men den är ju bara så underbar!


Never Think

(Robert Pattinson)

I should never think
What's in your heart
What's in our home
So I won't

You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh, love
So call me by my name

And save your soul
Save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done

I'll try to decide when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
Tell you to hold off
You choose to hold on
It's the one thing that I've known

Once I put my coat on
I'm coming out in this all wrong
She's standing outside holding me
Saying, 'Oh, please
I'm in love
I'm in love'

Girl save your soul
Go on save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done

'Cause without me
You got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on

Nästan en och en halv vecka

Okej dax för mission uppdatering, maybe lite för sent kanske. Får faktiskt erkänna att det är lite pinsamt att när jag sagt att jag ska göra det oftare, så gör jag det tvärtom istället:P I alla fall, här kommer det, bättre sent än aldrig som man brukar säga:P

Förra veckan då, tar oss tillbaka till tisdag och skolstart. Var helt okej, nervös som fan innan men när dagen väl var klar så kändes det faktiskt bra! Upprop vid kvart över ett, kollade mig nervöst omkring i klassrummet och satte mig till slut bredvid en tjej som såg trevlig ut, Sofia, vilket hon visade sig vara. Sedan hade vi rast ett litet tag, gick och köpte något att käka och sen tillbaks till klassrummet. Blev indelade i grupper, som vi skulle arbeta med de kommande 5 veckorna. På eftermiddagen träffade vi gruppen och presenterade oss själva. Vi blev 5 st, verkade vara trevligt folk! Hemfärd och hämta ut twilightböckerna som agnes fått mig att beställa. Kvällen gick åt till påbörjan av den första, Twilight (Om jag kunde drömma).



Onsdag, skola igen och föreläsning om textanalys, vår första uppgift. Sedan hade vi en informationsgrej om hur biblioteket funkade, frivilligt men tänkte det var bäst att gå dit ändå. Detta visade sig vara fel beslut, i 2 timmar satt vi och kollade hur hemsidan fungerade, vilket om man inte redan visste, lätt kundeleta upp själv. så facebook större delen, oh yes!
Kvällen gick åt till att avsluta Om jag kunde drömma. Har ju sett filmen så man visste ju vad den skulle handla om men den var lika bra för det. Löv it!

Torsdag, ta bussen till skolan för artikelsökning med gruppen. Kommer dit och upptäcker att vi helt plötsligt bara är 3 stycken kvar, Jag, Signe och Christian, 2 har hoppat av. Hoppsan! Men vi hittade våra texter efter många om och men och åkte sedan hem. Hade följe med Christian på bussen hem, trevlig kille!
Kvällen , var klart, började på, New Moon (När jag hör din röst), lite mer oförberedd på händelserna även om agnes berättat storyn.. Men bra var den ändå!!



Fredag kommer jag inte ihåg så mkt, pluggade lite textanalys, läste lite, När jag hör din röst, och bara tog det lite lugnt. Planerat lite fest hos Lina på kvällen med systeryster men när vi väl kom dit hade en annan med sig en hund, och ida hade med sig sasha, och den andra hunden var en liten uppkäftig jävel så vi var tvungna att åka hem igen. Så det blev kinamat, öl och dr Quinn istället. Men det var en trevlig kväll det med! Kul att se den serien igen, nostalgi till tusen!

Lördag, jobbdag, tog typ lika lång tid som förra gången, kuul! NOT! Eftermiddagen gick åt till att underhålla bror min med flickvän, vilket inte var så svårt:P Fick tillbaka trulls,MYSIGT:D Kvällen var kinamat även denna dagen och kortspel hemma hos Ida och Christian. Slagga sen på deras soffa eftersom jag överlåtit lägenheten på Anton och Marie denna natt.

Söndag då, även denna dag jobb, tog längre tid än förra gången. Orsak? Ingen aning! kanske var sega elller så var det någon annan anledning:P Eftermiddagen umgicks jag med stockholmarna tills dom åkte igen och kvällen var slapparkväll, mys med trulls och tredje twilightboken, Eclipse (Ljudet av ditt härta). Riktigt mysig kväll!



Sen får ju inte glömmas att jag gick och tränade några gånger denna vecka också! Najs, Oerhört stolt över mig själv alltså:D
--
--
--------
----
-
Så denna veckan då, Måndag, slappardag, var ute på en liten promenad, typ, analyserade lite texter och fortsatte på ljudet av ditt hjärta. Och sen typ inget mer! Beställde förresten den 4:e twilightboken också, Breaking Dawn .



Igår, skola igen, kom dit vid 13 eftersom vi skulle ha nybörjarinfo, men när vi kom dit visade det sig att det visst var frågestund och eftersom ingen hade några frågor så gick vi igen. nödvändigt att komma dit! Not! Då passade jag och Amanda, också en trevlig tjej i klassen, på att fixa LiU kort och LIU Id, så det e iaf fixat:D
Eftermiddagen var seminarium inom gruppen av textanalysen. Askul, eller inte! Visade sig att texterna vi valt visst hade vart för korta, men vi hade ju inte fått reda på hur långa dom skulle vara. En väldigt flummig uppgift alltså!
Kvällen gick åt till avslut av Ljudet av ditt härta. Så nu väntar jag bara på att få den fjärde boken, på engelska, bra va!!! Vill veta hur det går för Bella och Edward:D och sen var Ida och Christian här så käka vi lite mat. Det var najs!

Onsdag, aka idag, en väldigt nyttig dag, började med att jag skjutsade Ida till labbet, åkte hem, bytte om och stack ut till stallet med Sasha. Red dressyr på Chess, gick halvbra.. Men det beror ju på dag från dag hur hon är så! är dock irriterad för att jag inte får igång henne i galoppen i just vänstervarvet. Jättestörande!!
Kom hem, bytte om, stack till gymmet med Ida och tränade. Åkte hem, bytte om och stack ut på en 40 min promenad med Sasha. Stolt or what!!??
Sedan har dagen gått åt till lite Shrek och så klart, Twilight än en gång. Vadå Nörd jag vet! men Robert Pattinson är ju bara såå het som Edward.. grr* haha



Och nu så sitter jag här och glor! Ska kanske hitta på något vettigt att göra:D

Men nu har jag fullgjort min uppgift i alla fall:P haha


Ha det bäst!!

// Quebeqtrasa

Helg i Växjö

Lovade ju en lite tätare uppdatering, så här kommer den!

Kom precis hem från växjö och Elin, vart där hela helgen! Har vart riktigt mysigt!:D Var ute i fredagskväll, på Kafé DeLuxe, med förfest hos Hanna, var en riktigt trevlig afton. både på förfesten ochg DeLuxe. Träffade en massa annorlunda människor, men det är ju kul det med:D

Lördagen aka. baiksdag, gick in till campus och kollade på elins designgrejer, assnygga!  är så impad över hur duktig hon faktiskt är! Avis?? nej då;) hehe
Tog dom pigga benen och sprang allt vad vi kunde tillbaka till hennes lägenhet (eller tja släpade oss med andra ord) och beställde pizza (bästa bakismaten! MUMS!) och satte oss och tog det lugnt. Tänkte ta oss en liten powernap men det blev till 2,5 h istället:P värst vad trött man kan bli dagen efter alltså! Åkte in till stan sen och kollade på Pittan som Benjamin Button. Var helt okeej! Lite väl djup och lång men annars var den faktiskt riktigt bra!:)

Idag har gått åt till att sitta och disskutera allt mellan himmel och jord över en kopp kaffe (värst vad gammal jag lät nu:S) Riktigt trevligt! Var svinhalt i växjö när jag skulle på bussen och chauffören varnade oss att vi kanske inte skulle hinna med tåget i alvesta, PANIK!! men som tur var hann vi gott och väl med det! Sedan var det bara att sitta och slappa på tåget tillbaka till linkan!
Så med sammanfattnig om helgen! ASSKÖN!!



Hejochsvej leverpastej!

//Droppskydd

hoppsantoppsan allt på en och samma gång

okej, kanske dax att uppdatera bloggen lite, har vart dålig på det ser jag, skärpning Kristin!

Tja så vad har hänt denna veckan då? Måndags var jag och Ida såpass duktiga att vi gick och köpte gymkort och tränade på kvällen. Ett steg i rätt riktnig! Var även hundvakt åt sasha hela dagen, eller tja till Ida slutat labba, vilket var runt 1 eller 3, minns inte riktigt. Uppdatering lite oftare kanske:S
Har inte jobbat alls på hela veckan! Riktigt gött får jag lov att erkänna! Beställde även böcker till skolan som börjar på tisdag! Lite nervöst är det allt!

Tisdagen hade jag Sasha igen, är så mysig den hunden asså! Världens sötaste:) hehe (Blir nog min syster glad om hon ser detta:P) Gick upp tidigt och tränade också förresten! Ännu ett steg i rätt riktning! Sedan åkte jag ut till stallet och longerade Chess. Gött att göra lite på dagarna:P Hämtade Ida och hade lite bakdag tills Christian kom hem och dom gick på bio. Då åkte jag tillbaka hit med Sasha och snacka med lite folk på msn och sen hämtade jag dom efter bion och kom hem igen.

Onsdag?? Hundvakt igen?? Jepp var jag! Sen gjorde jag inte så himla mycket mer. Var trött som fan och somnade klockan 6 BRA!? not! Missade handbollsträningen, mådde inte så bra, får dåligt samvete men får åka nästa vecka istället!

Igår var jag inte hundvakt för en gångs skull, var hemma, städade lägenheten lite granna och tvättade. Trodde inte det skulle gå så bra med dom vardagssysslorna när man bodde själv, men det gör det! Kors i taket, Kristin har blivit nästan duktig! Ojoj, borde mamma se:P haha
Sedan åkte jag iväg på hoppträning med Chess. Ida var sjuk, så hon skickade iväg mig och Christian själva. Men det var rätt kul i alla fall, även fast det gick sådär. Men som sagt, har ju knappt hoppat henne övehuvudtaget så med tanke på det gick det kanske rätt ok iaf! Att lasta hästskrället däremot gick inget bra alls, tur att vi fick hjälp annars hade vi väl stått där än idag!

Idag då, skjutsade Ida till labbet, hade hand om Sasha (ovanligt:P) hämtade Ida från labbet efter 2 timmar, hon mådde inte så bra idag heller. Sedan åkte vil hem till henne och fixade lite lunch, baguetter med skagenröra, mums. Med skumraketer som efterätt, var åratals sedan jag åt sådana. Göttgöttelligöttgött!
Kom hem, städade iordning lite mer i lägenheten, dvs dammsög, diskade och plockade iordning. Packade sedan lite grejer för min tripp till Växjö och Elin.  Ska bli riktigt kul! Så nu sitter jag här och väntar på att tåget ska gå, om typ 1 timme, ska åka ner till stationen om en halvtimme. Men tiden lär gå snabbt, som vanligt.

Hejhopp nu ska jag sluta skriva, får uppdatera om helgen när den är över:D
Ha det toppenfint

//Skumraket

Decode

"Just love Twilight, Just love it!"

Decode

Paramore

How can I decide what's right
When you're clouding up my mind?
I can't win
You're losing sight
All the time

Not gonna ever own what's mine
When you're always taking sides
But you won't take away my pride
No, not this time
Not this time

How did we get here?
I used to know you so well
How did we get here?
Well, I think I know

The truth is hiding in your eyes
And it's hanging on your tongue
Just boiling in my blood
But you think that I can't see
What kind of man that you are
If you're a man at all
Well, I will figure this one out
On my own
(I'm screaming, "I love you so")
On my own
(My thoughts you can't decode)

How did we get here?
I used to know you so well, yeah
How did we get here?
Well, I think I know

Do you see what we've done?
We've gone and made such fools
Of ourselves
Do you see what we've done?
We've gone and made such fools
Of ourselves

How did we get here?
I used to know you so well, yeah
How did we get here?
Well, I used to know you so well
I think I know
I think I know

There is something I see in you
It might kill me
I want it to be true

Igång igen

Så var alla helger över och man sitter här och bara tar det lugnt! Har haft min första lediga helg sedan jag började jobba, vilket var riktigt härligt! Skulle egentligen vart ledig fram till onsdag men ska hoppa in och jobba i morrn, tråkigt men behövs!

Nyår annars, var en vanlig nyårskväll. Nådde inte upp till förväntningarna som man hade, som vanligt. Fick världens huvudverk vid 12 slaget pajjade knät på vägen upp för masthuggsberget och sen när vi kom ner igen hade någon flyttat sandra och petras bil! MOGET! Härlig kväll va! Stack i alla fall ner på stan, kom in på Park Lane, som inte heller var över förväntningarna. Har hört att det ska va askul, och var det det?? ICKET!! men som sagt, man ska inte ha höga förväntningar på nyår, något man borde lärt sig från föregående år. Men det var i alla fall kul att busa med muppsarna lite granna:)

Tåget hem fick jag sitta bredvid värsta surkärringen som knappt ville flytta på sig så att jag kom in till MIN plats! Och sen att hon tog upp hela sitt säte och 1/3 av mitt brydde hon sig inte om. KÄRRING!

I går åkte jag, Ida och Christian till Örebro och badade med några utav deras kompisar. Var en trevlig dag, hade dock som vanligt för höga förväntningar på badstället, då man höärt att det ska vara riktigt bra, men det var det inte! Snarare farligt, med en as stark ström och så. Men då har man ju iaf provat det.
Okej jag vet hur det låter, negativ som bara den. Är lite besviken bara!

Idag däremot har det hittils (peppar peppar) vart en helt okej dag, var på tornby ovh köpte skor (okej jag vet,, behövde dom egentligen inte!)  och sen gick vi in en sväng på elgiganten och jag införskaffade mig en usb sladd till skrivaren, så nu är det bara att printa ut det man vill ha:P

Jahaja nu ska jag väl sluta för dagen, lägger ut lite snögga bilder från i torsdags nedanför:)
Ha det bra!

  




/Knubbsäl


RSS 2.0