sena godnattsagor

Snart helg, UNDERBART!!!!

Ser fram emot som tusan.. känner att jag behöver en sväng ledighet så att säga! Inte för att det egentligen varit allt för jobbigt denna veckan, men är så damn trött hela tiden. Sova ut, muuuummma!!

Fick mina tre timmar ledighet idag i alla fall.. Förkylning på Meli och "magont" på Gab.. vilket både jag och Amanda tror var lite väl överdrivet... men barn är som dom är. Helt enkelt!

London på Lördag, utforska Kent på söndag, can't wait!

rykande ledighet

Morgon och dags att gå upp.. hörde ryktas om en förkylning.. usch, vill ju ha mina tre timmar ledig idag! Snälla snälla snälla låt mig ha dem!!!!!!

supercentrerat

Efter en krackig början utvecklade sig dagen till någon alldeles särskilt...
...eller åtminstone fantastiskt speciellt...

Hade nämligen inte ett ENDA tjafs med Gab idag;
tjugo-noll till mig!
Se där ja!

Meli den stackar var så trött så hon somnade under simlektionen, ja du hörde rätt; under!

Två dagar kvar till Helg, naaaajs!

småstjäl några minuter

Stjäl åt mig några minuter medans ungarna tittar på Charlotte's Web. Åtminstone fram tills dom börjar bråka igen. Har helda och har haft en ganska hård morgon.. men nu är det åtminstone lungt! Skööööönt!

Var inne i Bromely med Nina igår, bestämde att vi kanske ska åka ut och utforska Kent en sväng i helgen.. så det ska bli kul!

Nej, dags att gå downstairs igen! Simlektion, yeeeij!

Blått är det nya rött

Mmmmums! Älskar barn ibland alltså:

Gab: What's this? (tar upp en öppnad kondomförpackning från marken) Jag: I don't know! Meli: It's something you put cookies in!


Japp..  vad skulle man svara på den? Meli var stensäker!

Och slutar aldrig förvåna en:

(Tittar på High School Musical)
Gab: Oooh She think she's so sexy! I wanna be sexy. I am sexy!


Yes. Fyraåringen har talat.


Japp.. har haft en rätt bra dag.. Lite tjafs men det har fungerat bättre, så förhoppningsvis går det bättre och bättre dag för dag, dag för dag!

Har lekt i parken, lekt med Play Doh, ritat teckningar och sett på film. Roligt värre!

I morrn blir det shoppingdag inne i Bromley med Nina, ska bli najs! Kanske kan få köpt den där kappan jag behöver men inte hittar och skorna som fungerar bättre i vintern än de i tyg!

hej hopp.. galopp!


Hejhopp flasktopp

Yes!

Så var turistdag numro four avklarad. Gick till Tate Modern, modern konst, mycket faschinerande.. lakan på golvet, papper i luften opch plockepinn.. mycket upplevelserikt!

Kollade även på The Town, ja bion.. var helt ok men inte super..

och har gått som ett jävla fån idag med. En öl på kvällstippen är inte helt fel det heller. Nej!

Idoool here i come..

Yes!

tomma luckor är de bästa

Okej, dags att ge sig in till London en sväng idag också. Utnyttja lediga dagar till fullo, oh yes!

Svejs!

Londonturist del 3

Har gått som ett freak idag och gjort min veckas motion gånger fyra.
Heldag inne i London med Spanska Nina och Österrikiska Lisa, fruktansvärt trevliga människor! Som dessutom inte bor särskilt långt bort, Nina bara 7 min med tåg. Naaajs!

Har lekt turist till tusen och tagit kort som ett fån;



Buckingham Palace



Big Ben Of course



Natonal gallery, London Eye och St Paul's cathedral



And my mates

Japp, det var min dag i stora drag. I morrn blir det ytterligare ett Londonbesök!

See Ya!

Pas

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs!
Första lediga dagen av tre och njuter för fullt!

har inte gjort mycket mer än shoppat slut mina incheckade slantar.. så väntar på lönen så jag kan ta mig in till London i morrn och söndag.. leka turist javisst!

nej dags att komma på ngt annat!

Schas

sparrisstänger

Vet du vad?
Idag har faktiskt varit en rätt bra dag!

Hade ett litet gnabb med Gab efter skolan, men gick segrandes ur striden och tror hon för en gångs skull gav med sig och inte låtsades som om hon inte fattade någonting.

ett-noll fördel moi!

Jahapp.. annars så? Ja då är det väl helt okej, hoppas på utgång i helgen.. vore inte helt fel att se Londons uteliv direkt. Har tre dagars ledighet så i morrn blir det shopping inne i Bromley eller också inne i the city, vi får se helt enkelt!

Hej hopp, see ya later!

//Fläskkotlett

genomskinliga locktänger

Oj oj, här har det inte hänt något på ett tag.. eller typ en dag..
...var nog lite för trött igår, fastän man knappt gjorde någonting överhuvudtaget.

Idag i alla fall.. då har det hänt grejer. gick upp sveiintidigt... eller nja!? Tog bussen till biblioteket med ungarna, lekte i parken bakom, stor som fixingens, åkte hem, käkade lunch, lekte in da yellow room, drog till simlektion, satt och slappnade av i en halvtimme, gick hem och lekte igen, tog ett bad, nej inte jag, tjejerna, och till sist, lade dem i deras små sängar och lät de sakta men säkert falla in i drömmarnas värld.

Har varit medlare mellan två fighters, dragit flera fighter med svärd och sköld med en viss fyraåring och sist men inte minst blivit beskylld för att inte tycka om denna person.

Härlig dag!? japp.. det var det trots allt!

Dags för nya oth avsnittet, oh yes!

mossgrön såpatvätt

Usch fiii faan vad jag är tutslut. Känner mig alldeles degig i kroppen och skulle kunna somna när som helst. Klockan 21:22. underbart! Tur att det är kort-dag i morrn!

 

Har haft tjejerna hela dagen, förutom de tre timmarna de var i skolan förstås. Börjar undra när Gab egentligen kommer få för sig att sluta gnälla. Snart. Förhoppningsvis!


Fick en trevlig överraskning när Amanda kom hem. Ungarna hade tydligen kladdat ner hela sovrumsväggen med något klet som kostat £30, vilket betydde, ungarna i nåder. Javisst! De fick veta att de levde om jag säger som så! Dock trodde jag att hon skulle vara skitsur på mig med, but not. Tänkte att det skulle vara likadant som i USA, då hela grejen definitivt varit mitt fel, positivt. Oh yes!

 

Kanske borde börja tänka om och insé att detta inte är det där stora störda landet långt där borta!?

 


Turistandets dag

Sitter och funderar över hur spännande vissa människor är.. hur de egentligen är funtade.. visst vet man ju att alla människor inte tänker på samma vis men vissa fattar verkligen inte när de gör någon annan illa, eller så bryr dom sig helt enkelt inte.. jag vet inte vilket..

I alla fall.. dags att lämna det bakom sig och blicka framåt till det nya!


Hade tänkt spendera dagen i Bromley men ändrade mig när jag kom till Tågstationen. Tog istället tåget in till London och vandrade omkring på måfå. Kom till Hyde Park och gick nästan vilse.. eller tjaa... så vilse man kan komma på asfalterade vägar med en stad runtomkring.






Kände sedan för en omväxling och tog tunnelbanan till Picadilly Cirkus och kikade omkring där en stund.





Kände att jag verkligen lekt turist idag. Så nästa gång får det bli Big Ben och Tower Bridge!



Fick reda på att Charlotte tydligen flyttar hit (eller ja till Oxford) om typ en vecka. Kommer bli galet awesome!

//Ljust cykelsnöre

21:25 Lördagskväll

Hej hopp soppatorsk.

Så härligt det är med en ledig dag! Har varit inne i London och spanat läget med Josefin i några timmar. Himla trevlig tjej det där! Tänkte kanske försöka mig på en tur in i morgon med om omständigheterna medger.. annars får det bli en tur in till Bromley och tillbaka på ett par timmar. Är himla sugen på ett par skor inne på Top Shop, så vi får se hur det blir! Sugen på utgång.. nästa helg månntro?

Yeyey!

En fredagskväll i septembermörkret

Äntligen fredagskväll och äntligen slut på första jobbveckan. Känns oerhört skönt faktiskt! Även om det fungerar relativt bra så är det aldrig helt fel med en helledig helg. Fick ett sms av Amanda att hon skulle ta hla fredagen ledig i nästa vecka bara för att jag jobbar så mycket denna. Känns bra! Får se vad man kan hitta på då!

Tjejerna hade skola på eftermiddagen igår, vilket faktiskt var rätt skönt. Kändes som att tiden gick rätt snabbt. En helt okej dag. Vilket även dagen har varit, i stora drag. Gabriella fick gråtfnatt och lipade hröla vägen till och från skolan. Men men, det löser sig nog så småningom. Hade Amelia hela dagen, lekte i parken, kollade film och lite allt möjligt.

I morrn, heldag inne i London med Josefin. Ska bli spännande att se hurdan hon är!

Sleep Tight

Prickig anteckningsbok

Usch, är helt slutkörd efter en heldag med tjejerna. Känns som en virvelvind kommit in och svept bort.. eller typ.. nästan.. åtminstone.

Har lekt play doh, skitkul! Verkligen, jag menar det! Fått leka gungputtare på lekplatsen, gått till simhallen och tittat på simlektion, tagit det lugnt framför en film.. fram tills det blev bråk och ännu mer Play Doh. Har haft fighter med Gabriella hela dagen, medan Amelia har varit en ängel. Men det gick åtminstone snabbt. Och jag klarade mig ur alla fighter med vinst, känner mig otroligt stolt!

Och fick sedan en ursäkt av Amanda att hon kom hem så sent eftersom jag haft dem hela dagen. Hade precis lagt dem då.. Lite annorlunda från USA där man jobbade 24/7.. Yes! Får hoppas det håller i sig bara.. men än så länge känns det otroligt bra!

Mer än halva veckan avklarad:
CityLondon på lördag.. tokshopping here we come...

Rumspålägg

Har haft en mycket trevlans dag idag. Ungarna heldag i skolan, vilket betydde att jag kunde ta mig en kik runtomkring lite.. alltså tog jag bussen in till Bromley City och kikade runt. Massor affärer och underbar shopping. kan inte vänta att åka in till London till helgen, ännu mer supershopping!

Hittade ett par underbara byxor.. och inte jättedyra.. AWESOME!

Hämtade sedan ungarna från skolan, lekte play doo och kollade på film. Kändes som en rätt skön dag i alla fall. Ska bli spännande att se hur morgondagen kommer bli, heldag hemma. Yes!

//Tjockgardin

Söndagskväll

Detta kommer bli tre mycket intressanta månader. Åkte som sagt från Gbg this morning, kom fram till London, tog tåget in till Liverpool street station och möttes upp av Amanda och barnen. Har vandrat runt lite i samhället, typiskt Engelskt och nöra till allt. Fick ett väldigt positivt intryck av alla tre, så vi får helt enkelt se hur det går. Bara att vänta och se.

Första jobbdagen i morrn, blir fruktansvärt intressant!

Nej, sovdags

So Long


Choklad och rött vin

Sitter hos moster i Göteborg och väntar på att tiden ska gå. Legally Blonde på tv:n, rött vin och choklad i handen. Underbart gott till underbar film. Kan inte bli bättre!

Oj, nu börjar det igen.

Svajs

Vänta

Väntar på att tidem ska gå så att jag kommer iväg till Göteborg.

Vänta vänta vänta.. skittråkigt!

Update in the paus

Idol idol idol..

...och ännu en reklampaus

Börjar tröttna nådigt på dem, eller kanske inte bara nådigt och definitivt inte kanske. Har tröttnat som in i veteskogen på dem. Så mycket kan jag säga. Ja. Så är det. Utropstecken!

I morrn blir det öppet hus på uddetorp, en bilresa och Gbg. Trevligt trevligt trevligt!
Sista natten hemma på tre månader!

Nej nu började det igen.

Svejs

Så kan det va

Torsdag torsdag torsdag

Har spenderat dagen i Skövde med bror min. Införskaffat sig lite välbehövliga grejer och kablar.
Redo för en tur? Skulle tro det ja!

Positiv positiv positiv

Inte en enda negativ tanke här inte. Nej!

Nytändning

Känns helt sjukt att man om bara fyra dagar är i London och är settled in så att säga. Ska bli väldigt spännande att se hur detta går och hur alla är. Känner inte för en usa-remake direkt. Men det får man väl verkligen inte hoppas att det blir. Både längtar och är nervös som fan, men 3 månader i den staden ska väl inte vara fy skam direkt åtminstone! Kommer ju åtminstone ha någonting att göra på dagarna!

Nervöööööst!!!

majsstärkelse

Det är fixat, det är kirrat, det är done

På söndag far jag till London för förhoppningsvis tre månader.

Keep on movin'

mustacher och lösskägg

Allt sveper på som om det aldrig händer något emellan.

Har fixat EU- försäkrankortet, ska fixa försäkring för nästkommande 3 månader plus förtidsröstning. Kommer bli lite att göra och funderar över hur det kommer gå. Men det löser sig nog. Huvudsaken är att man håller huvudet över vattenytan denna gång och inte sjunker. Men jag vet ju typ vad jag ger mig in på och förväntar mig inte det bästa direkt. Men nervöst är det. det kan jag lova!

Väntar ett telefonsamtal också.. får se när det händer så att säga!

Gaaaaaaaaah

drömmar och stenar

Väntar Väntar Väntar.
på allt och lite till.

Hoppas Hoppas Hoppas.
på det mesta.

Önskar Önskar Önskar.

att det ska ordna sig


Ännu en dag, en vecka, en månad, ett år.

Varje dag lite mer utöver det vanliga.

Drömma kan man alltid göra


yllesockor

Försöker sova med det fungerar inte särskilt bra. Förkyld som fan, låter som något man precis dragit upp ur sjön och ser ut som en sjuttioårig gammal tant. Mysigt.

Sitter och väntar och väntar och väntar på att någonting ska hända, men det gör det inte. Känner för en ommöblering i livet. Känner för en förändring. Men vet inte hur den skall lyckas skapas.

Kollade fotoll idag också, otroligt nog. Go Sverige säger jag bara! 2-0 Wernblom, Yes!

//Sleepyhead

Mos

Jag står inför ett stort beslut och vet inte alls vad jag ska göra med det. Antingen flyger jag tio steg framåt eller så är jag tillbaka från scratch. Antingen eller, finns inget mellanting.

Vad det är säger jag inte än och det är ingen idé att fråga för jag säger ingenting ändå.

Har sågat och plockat ved idag. Arbetarkvinna!

Nu blir det glee!

//Tjosan

RSS 2.0