sista veckan år 2014

Måndag igen och med det har sista veckan för året 2014 inletts. Sjukt att tänka att man bott i Linköping i ett halvår, känns som om det var igår man flyttade hit igen. Dock känns det samtidigt som att man bott här väldigt länge, sjukt att man kan känna sig så hemma i den staden man bott kortast i!

Var hemma i Lidköping över jul, var rätt skönt att komma från allting och bara få ladda batterierna i några dagar. Har haft några riktigt trevliga dagar faktiskt och vart fruktansvärt kul att träffa alla gamla kompisar på juldagen. Dock var väl krogen ingen direkt höjdare eftersom vi träffade på en gammal klasskompis som betedde sig som en riktigt douchebag, en riktig översittare som man kan bli fruktansvärt irriterad och arg på. Har inte riktigt förstått det där med att vara dum mot någon man inte känner, men men alla är vi ju inte lika som tur är!
 
Var ute och gick med Ida, Björn och pappa på Kinnekulle på annandagen, riktigt trevligt och fick några härliga bilder! Summa summarum av veckan som var vart ju ändå topp!

En liten bildbomb från veckan kommer här:
 
Sen kom ju snön i fredagskväll, så åkte tillbaka till linkan och kom hem till lägenheten med en riktigt snöig utsikt:


Nej, nu blir det dags att ladda om inför nyår, ska bli trevligt tror jag!
Ha det bra
//Kristin

It's a sundayday...

Tredje advent och jul om 1,5 vecka.. myyyys!! Längtar så!
    Har haft en rätt jobbig vecka i skolan, med massa plugg och böcker som ska läsas och dessutom examinerande seminarium på två olika böcker, som ger plus och minuspoäng beroende på hur aktiv man är. Kan dock ifrågasätta systemet en aning, då lärarna inte har ett dugg koll på vad man heter, så hur de ska kunna sätta tecknen, det är en bra fråga!
    Var på födelsedagsmiddag hos Lisa i fredags, väldigt trevligt må jag säga! Och hon hade gjort suveränt god vegetarisk mat, så många plus i kanten där kan jag säga! Hade en riktigt myskväll med Sandra igår också, Sushi och film, bästa kombon!

 
Förmiddagen idag har bestått av en liten utflykt med Ida, Björn och deras kompisar ute i Tinnerö för lite promenad och korvgrillning, ett mycket trevligt påhitt!

 
Nej, nu blir det till att tagga inför handbollen ikväll, heja Sverige!!
//Kristin
 

andra advent + en dag till

Så svepte ytterligare en vecka förbi, helt sjukt att tänka att det är jul om 2,5 vecka.. förstår inte riktigt hur det gick till. Har nästan gjort halva första året på mastern, sjukt sjukt ja!

Har egentligen inte hänt särskilt mycket den senaste veckan, haft rätt lugnt i skolan jämfört med dem senaste veckorna, har vart hundvakt åt ett svart yrväder och vart ute och ridit ett par gånger. Var med Ida och Björn hos hans syster i lördags och träffade hans familj, det var trevligt! Annars har helgen varit väldigt lugnt och skön. Ser fram emot en betydligt mer händelserik helg nästa vecka (hoppas jag).

Var ute och gick en kvällspromme med Sandra och Jessica för en stund sen, gick runt stan och in i trädgårdsföreningen. Var en välbehövlig och mycket mysig promenix!
Avslutar kvällen med handboll, tacos och varm choklad. Så det ska vara helt enkelt! Heja Sverige!!


Ha det finemangens!
//Kristin


RSS 2.0