ibland svävar man på moln, ibland ligger man raklång i gräset

En lång men händelserik dag.. eller ja typ. (Börjar känna att ordet typ används i mitt vokabulär en aningen för mycket, men ändå, typ är typ och det går inte att komma ifrån!) I alla fall... hade skola, eller ja externredovisning idag. Känner hur huvudet står på kaos och inte riktigt hänger med i svängarna, lite panik inför tentan, tur det är ett tag kvar innan den kommer på riktigt, typ en månad! Synd bara marknadsföringen måste bli klar innan, för den får absolut noll energi för tillfället!

Drog hem medans resten tog en sväng till bibblan, kände att koncentrationsförmågan var noll och tyckte att mat kändes som en betydligt bättre deal. Fick åtminstone gjort en liten övning efter maten, så pluspoäng för duktig student, Mjao!

Och ikväll blev man invald i utbildningsutskottet, så ska bli sjukt spännande att se hur detta går, men det blir nog bra. Till slut!

Hepp.. tror det blir sovtajm! see ya

//Grönrandig kaffetermos

Tomma pantflaskor

Hade storstädning i köket idag, typ hela korridoren. Fast typ är typ och det finns ju undantag, eller typ två. Men ändå, nu är det rent och fint. Där åtminstone! Nästa tag blir att ta tag i rummet, men det får bli en annan dag!

Svängde in till skolan och gjorde lite grupparbete en sväng också, det går framåt men väldigt långsamt. Ska bli spännande att se slureslutatet. Oh Yes!

Sedan måste jag tillägga, en liten liten bitterhetsgrej.. och det är att jag blir så SJUKT Irriterad på folk som inte lyssnar eller inte förstår andra människor. Om man typ säger att man gillar att vara på ett visst, FATTA!! Då spelar det ingen roll hur allt annat är eller ser ut, man är den personen man är and THATS IT!! Förstår inte varför vissa folk verkligen inte fattar eller vill fatta.. ACCEPTERA FFS!!

Hepp, det var slut på bitternessen.. skola i morrn, Yeeey!

//Långfingrade smörgröna växter

Helg numero sjuttiotolv

Usch! Nu är jag trött, riktigt trött!

Har inte sovit på en sådär 40 timmar +/- två, kan ju säga som så att sängen känns väldigt lockande för tillfället!

Får trots allt säga att både gårdagen och dagen vart riktigt trevliga! Igår var det Ölbörs på rumpan, hur trevligt som helst med utgång därefter. Kanske blev lite lång efterfest dock.. med tanke på sömnbristen denna helgen. Men huvudsaken är ju att det är helt Awesome åtmistone, och det var det. Lugnt sagt!

Idag blev en rätt slappar/slösa-pengar-dag. Pluggade lite marknadsföring, slängde ihop en hafsig text till morgonens möte.. känns som att man får slipa på den när man är lite klarare i skallen, plus göra en liten analys. Var sedan ute på Maxi med Frida och Emelie, handlade en jävla massa mat, så nu kan jag käka och bli fet!

Hade myskväll med Emelie, Frida, Therese och Elin också, lagade mat, kollade melodifestivalen och hade lite skittjöt här och där..

MEN!!! Nu är det VERKLIGEN dags för sängen.


Hejhopp!!

Skönheten och odjuret



Finns det någon mer underbar film??

Halvpigg torsdagsförmiddag

Ysch pysch!

Sitter hemma och är redo att dra mot skolan men är inte ett dugg taggad för det. Snörvlar, hostar och nyser, underbara förkylning! Borde egentligen sitta hemma resten av veckan och bara ta det lugnt, men det är ju lätt när man har en sådär hundra saker att fatta och som för tillfället går jävligt trögt!

Har i alla fall lovat mig själv att ta en vit helg nästa vecka.. tror jag behöver det för att kurera.. får hoppas vi hinner klart med arbetet i marknadsföringen bara.. så man verkligen kan slappna av!

Hepp.. dags att dra sig kanske! Jippie!

//Oätna hallonkex

Det luktar äppelpudding

Älskar när jag gör inlägg på fyllan som jag då tycker är helt begripliga men så här i efterhand inte fattar ett dugg av.. Bra jobbat Kristin!

Har vart i skolan mest hela dagen.. och käkat Pizza en sväng så här på baksmällan.. fast får väl lov att säga att baksmällan är rätt mild.. typ som ingen baksmälla alls.. men bara typ.. typ!

Måste ge Hanna Andersson en stor kram för att du är bäst och alltid kommer med rätt saker vid rätt tidpunkter! Saknar dig till tusen ska du veta!!!

Ha en bra kväll, nu ska jag kolla lite tv!

Gonatt!

//Rödgul morotsoppa

sanningen ska fram, eller??

Har helt ärligt haft en sjukt bra och helt awesome kväll! Hade från början två dater, en tjej och en kille, helt underbara människor.. men sen försvann tjejen och jag hade bar killen kvar, AWESOME!!
Men i alla fall, har haft en så sjukt jävla bra kväll! Plus att vi blev årets nollegrupp. NAJS!!


Men...
Säger som så här.. vissa saker är jag sjukt trött på, saker jag inte tänker nämna här.. men i alla fall.. sjukt trött på att ingenting ska gå som man vill.. Så nu har jag bestämt mig; skit samma, nu får det va! Jag vet precis vad jag vill med mitt liv, resten får visa sig.. huvudsaken är att jag mår bra och umgås med människor jag gillar, vilket jag gör nu. Men som sagt, resten får visa sig, så snälla, kom inte med några jävla kommentarer om allt och lite till.. jag vet vad jag vill and THATS IT!!!

Punkt

Morgonkaffet som gjorde mig till människa igen

Det är faktiskt helt otroligt hur bara en kopp kaffe kan få en att känna en känsla man inte kände för säg typ, innan första klunken slank ner. Är trött som bara den dock och på väg att bli dunderförkyld, men en dag i skolan och sedan nollephesten i morgon får inte gå åt skruttingens för det! Snörvel snörvel, försvinn!

Känner att jag är en aningens aggresiv i mitt sätt att vara ibland, får bli skärpning på det! Gå tillbaka till glad glad hela dagen!

Nope, dags att ta tag i sitt liv!

Skala banan.. boop boop!

//Guldnominerad fårhane

En avfallen glassko

Sitter och tittar på underbara Askungen, så himmlens gött att bara sitta och njuta av gamla minnen! Är trött som faen, men får väl skylla mig själv när jag är ute och springer sent om nätterna.. kanske borde ta en vit vecka.. eller helg.. eller typ något! Kroppen mår nog inte så värst bra av den alkholmängd man får i sig.. nej.. snart blir man väl alkoholist också..

I alla fall.. var ute på Månen igår, riktigt najs.. en jävla massa förfester innan, men det var trevlans!

Nej, ska nu hoppa in i duschen!

Bye

Underförstått

fan fan fan!

onödig utgång, trots sjukt rolig start på rumpan... borde stannat där!

I morrn blir det skola vid tio, tjihooo!

Underbara humöruppsväng

YEEEESSSSS!!!!

Alla rätt på Externettan, 2,5 Hp kirrat rakt in i kassan! NAJS!
Detta firas självklart med lite Caps på Rumpan!

Höjde mitt underbara humör ytterligare ett snäpp, så sjukt underbart! Och så sjuk taggad!! Bra humör hela dagen!

Nu blir det diska, dammsuga, städa och sedan Viiiiiin!

see ya!

Kaffemorgon

Yeeeey!

Sitter i soffan och ta det lugnt innan en extremt hektisk dag tar sin början, väntar bara på att kaffet ska bli klart så att jag kan klara av dagen.

En förmiddag med marknadsföring, yeeeey! Får väl säga att föreläsaren gör det hela ännu mer ointressant än vad det egentligen är, så himla flummig som han är, annars är ju ämnet ändå rätt intressant i sig självt. Externen däremot, krånglig men jävligt kul. Måste bara komma igång och plugga ordentligt så att man klarar tentan!

Ska sitta i skolan ett tag är tanken, så man kommer i gång. Måste fatta, måste fatta, måste fatta!

Hepp, ska ta mitt kaffe och svepa det!

Tjosan

Bläckmålad

Varför vill man alltid ha det man inte har?

Fy fan vad det är sjukt.. sitter och kollar igenom alla underbara bilder från Linkan och inser bara allt mer hur jag saknar det. Helt sjukt jävla mycket. Som fan. Jag hatar att jag inte har pengar och kan åka dit över Suntrip. Jag saknar alla underbara fester, alla underbara kravaller, min underbara overall! Den är inte densamma utan en kravall! Faaaaaaaaaaaan!!!!

Jag vet inte.. men känns ibland som att man står stilla på ett ställe. Jag vet hur sjukt mycket jag längtade därifrån förra året och jag ångrar verkligen inte att jag hoppade av lärarprogrammet, för lärare; det vill jag verkligen inte bli. Men ändå, jag saknar det. Och alla människor. Jag saknar det som in i helvete! OCH jag hatar att vara ny, en nolla igen, som inte vet någonting. Och som gör om samma gamla misstag, om och om igen. Det är stört!



Ramlagar och varulager

Har haft en riktigt lång dag i skolan kändes det som. Gick dock dit vid tolv, så så förskräckligt lång var den ändå inte.. men när man har lektion mellan tre och fem, då försvinner all motivation. har verkligen inte kunnat koncentrera mig överhuvudtaget idag, inget bra alls! Får nog gå till skolan och sitta själv och plugga.. bara för att inte ha någon som helst störning i plugget. Usch, dåligt jobbat Kickan!

Ska ta en sväng förbi Josefina nu och käka lite nybakat bröd, mums vad gott!! Är det bästa med att ha vänner med egen lägenhet, man blir bjuden på godigheter!

Ser fram emot finsittningen om en vecka också, man får var sin "blind-date" som man ska träffa innan. Ska bli enormt spännande att se vad för någon man hamnar med. Skräcken vore ju att hamna med en högst osocial eller för full person, är nervös som bara den! Men ska samtidigt bli kul som fan!

Hepp.. ska nog fixa iordning lite innan det är dags att dra!

tjolahopp!

//Kuddkrig

Alla hjärtans dag

En kanske lite för överdriven dag men what the fuck;

Glad alla hjärtans dag allihopa där ute!

Ska dra ner mot Kronoparken och Frida för en liten myskväll hemma hos henne. Ska bli riktigt trevligt!



Ha en suveränt mysig kväll!

Puss

aldrig ett ord blir rättstavat

Känns som om dagarna börjar flyta in i varandra, har inte riktigt koll på vad som är vad och när allting hände, en rad med onsdagar helt enkelt!

Har i alla fall stoppat in en lasagne i ugnen, får hoppas den blir bra, annars blir jag ledsen! Inte särskilt kul att äta icket god mat.. not dirr!

Tog bussen ner till välsviken för första gången, hur smidigt som helst! hoppa på utanför dörren, hoppa av utanför affären.. AWESOME!

Funderar även på hur man ska bli så effektiv som möjligt med sina studier, får nog helt enkelt åka in till skolan och sitta där, för här hemma gör man inte ett skit!

Hepp, dags att göra något annat oseriöst!

//Glöggmick

Lagom med en Pizza på hustaket

Njuter av att ta det lugnt, ska snart dra mig ner på kronoparken för en Pizza med tjejerna. Ska bli fruktansvärt gott, har tuktat efter den hela dagen!

Gårdagen var sjukt kul, ytterligare än av de bästa! Har väl inte särskilt myckat att säga, låter bilderna tala för sig själva!







//majonäsburk

grattis grattis grattis grattis!

Till vem?

Till moi förstås!

23 år på dagen, och fest av dubbla anledningen;

Gammla kärring på ingång
externettan avklarad.. eller förhoppningsvis!

FEEEEEEEEEEEEEST!!!

Centrumorganiserad

"Hipp hurra för hääär kommer bumbibjörnarna.. SKUTTAR FRAM IGENOM SAGORNA... om vi får följa med!! Bumbibärssaften, den magiska kraften, visst blir man stark om man dricker utav deeeeen!"

Jag ska fan ta och kolla bumbibjörnarna en dag.. så sjukt längesedan och så sjukt BÄST!



Nu ska jag till IKEA tydligen, fastän jag är PANK! Hej jag heter Kristin, jag pluggar ekonomi, jag kan inte hålla i pengar. Tjoflöjt! Måste köpa en kaffetermos! Då blir man ekonomisk, egenbryggt kaffe och medplockad matlåda. JAG ÄR BÄST!


I morrn händer det grejer här;


1. Examination externredovisning ett; bokföring.

2. Liten blir stor, rynkorna får sin mening. Jag blir 23!

3. BearPong på Rumpan = FEEEEEST!!

Födelsedag/Tentafest har jag hört ska va dom bästa!

Give me!!

ohh laa laaaaaaaaaa!!!


//Trettio fulla ölflak

Tillägg i ett event

Har haft en helt suveränt trevlig kväll med Amer och en massa skitprat.. hur längesedan som helst!!! och hur urkul som helst! YES!!

Understryket

Tjenamors!

Jag heter Kristin och är helt pant i skallen. Tralalalaaa!

Uttråkad som fan är jag också, tralalalalaaaa!

Genomskinliga pedalhinkar

YesYesYes!

Ny vecka, ny dag, nya tag! I och för sig är dagen över, fyra dagar kvar till HELG! Tre dagar kvar av mitt 22 åriga liv, då övergår det till 23! Även tre dagar kvar till examination ETT! Ska bli en spännande grej.

Har suttit i skolan hela dagen känns det som, skulle vart där vid åtta men ändrade oss och sågs vid nio. Upptäcker när jag kommit fram till skolan att jag glömt min miniräknare och mobiltelefon, icke bra när bokföring står på schemat! Det fick bli en gångmarsch tillbaka till mitt kära rum och sedan back to school. Hej motion idag! Kom hem vid fyra, hade skittråkigt! Drog en sväng till konsum med Johanna, kom tillbaka, lagade mat och snalade med korridorsmänniskorna.. och väntade på att Arna skulle komma på lite filmkväll. En mycket trevlans dag får jag lov att säga!

Är sugen på FEEEEEST! som fan!
På torsdag då smäller det!

Lockar med lite bilder från den gångna helgen!







Svejshejs!

//Monsterkänga

Hjärta mitt liv

Har helt klart haft en av de bästa kvällarna i Karlstad hittils. Helt underbara människor på ett helt underbart ställe. Kan knappt bli bättre!

<3 Karlstad, <3 Koriander

Puss

Tredje gången gilt

Blev visst övertalad till ännu en utgång. Najs!, hej leverskada!

Kommer må helt awesome i morrn

//Tjos

Fest ännu en gång denna vecka

Alright! Dags att tagga om inför kvällens inflyttningsfest hos Therese. Är inte supertaggad just nu, men kommer förhoppningsvis igång snart!

Dags att färga det röda ansiktet normalt!

Bye

FEST med stort utropstecken

FEST! FEST! FEST! FEST! FEST! FEST!

Ikväll då jävlar smäller det!

Va gör vi? Nu kör vi!

yeeeeeeeeeeeey

Rundgående himmelsängar

Onsdag onsdag onsdag onsdag..
även kallad mitt i veckan!

Har haft en heldag i skolan.. tre föreläsningar med toppkoncentration, hej väldigt annorlunda än lärarprogrammet, här kör vi i gång direkt! Har examination nästa torsdag, som btw är min födelsedag. Hur underbart är inte det! Fast det är ju åtminstone två anledningar till att festa! FEEEEEST!

Är sjukt sugen på utgång nu.. men i morrn, då jävlar blir det åka av!

Skulle förresten göra pannkakor idag, men det gick åt skogen för när jag öppnade mitt oöppnade mjölpaket innehöll det ett litet äckligt djur. Usch blä!! Tror dock det kommit i innan.. för har inte upptäckt ngt annat i resten utan grejerna plus att skåpet är nystädat! Förföljer de små äckliga djuren mig??

Pratade förresten med Amer (från gymnasiet) förut.. tydligen bor vi grannar! Hur kul som helst! Det blir en helkväll med tjöt där kan jag lova!

Hepp.. dags att hoppa in i duschen, ta sig en kopp te och sedan gå mot kojs!

Ha det bäst!

//Sockankel

Fullt ös, kör tut tut

Så var allting i full gång och det är kanske dags att börja engagera sig i sina studier igen. En dag i taget och tagga inför examination, yeeeey!

Tog en sväng ner till konsum och köpte en påse godis med Arna, drog hem till henne och snackade lite skit. Trevligt avslut på en lång dag.. och morgondagen blir ännu längre, skola mellan åtta och fyra, underbart! Hej mos i skallen, ja visst!

Go natt! Imorrn blir det tidig uppgång!

Tjo!

RSS 2.0