While the train are taking off...

Tänker på allt som hänt den sista tiden och försöker få ett samband mellan alla händelser. Kanske är det "the destiny" att allting händer, kanske är det just det som gör att saker och ting blir som det blir. Misslyckas man med en sak kanske det leder till att en annan sak händer, en bra sak.

Jag menar, hade jag fortfarande vart i USA hade jag aldrig flyttat till Linkan, hade jag inte flyttat till Linkan hade jag aldrig börjat på kursen, hade jag aldrig börjat på kursen hade jag aldrig träffat de personer jag träffat.

Så vad är det egentligen som gör att allting händer? Har min framtid något särskilt mål eller är det händelserna som gör målet? Vem är det som bestämmer att jag ska må bra, vara lycklig? Är det "the destiny" eller är det jag själv?

Ska jag vara ärlig har jag inget bra svar på den frågan, tror egentligen inte att någon har, men om du har ett, så motbevisa det! Snälla!


på uppdrag från amanda

Skulle nämna en bilfärd hem från kolmården klockan fyra på natten till norrköping i fredags också! Amandas Idea:P

En hittils riktigt trevlig helg!

Lördag idag då och sitter och är trött som bara den, eller typ i alla fall!

Hade först seminare och eximination av delkurs 2 i torsdags, åkte ner på stan med Malin och hennes kompis Memmo för att leta kläder till kvällens kravall, DÖMD! Pirat tema, hittade lite grejer, en kjol och lite halsband och grejer.Käkade mat på en grekisk restaurang, svingott! Love it:D

Sedan hade vi utbildning med jobbet, en och en halv timmes föreläsning på vad olika bakterier heter! JÄTTEINTRESSANT! Verkligen:P NOT! haha

Åkte hem, slappade och började göra mig iordning för kvällen. Drog till Malin runt sju, där vi gjorde iordning vår piratförklädnad! Blev skitsnygga! Eller jaa..  Jag låter korten tala för sig själv:P Började förfesten och drog till Memmo där the real förfest började. Kommer dit och träffar på chalmerssnubbarna som bor hos dem och fick världens chock då jag ser min gamla klasskompis från högstadiet. Vilken chans fanns det att träffa på honom där liksom? Haha aa världen är bra liten alltså! Började festa och hade riktigt najs! Drog till korallen och fortsatte det där. Hade skitkul! Så tack Malin för en underbar kväll!!:D

  

 


Kom hem vid 4 på natten och däcka direkt, vaknade vid åtta då syster min ringer på dörren med en galen hund. Somnar om och vaknar igen vid tio. Mår inget vidare men är tvungen att åka och hämta bilen i ryd. Får skjuts av min systers käre pojkvänn, härligt att slippa ta bussen!:D Tack Christian!

Åker direkt till Pizzerian och köper bakismat med cola! Mums!
Kommer hem, slappar framför gamla barndomsminnena, lejonkungen och pochahontas! riktigt mysigt:D Fixar iordning mig och drar dom 30 min till Norrköping och Amanda för film/myskväll. Sitter hemma hos henne och hänger och försöker fixa ihop alltihopa, vilket inte visar sig vara allt för lätt. Det slutar med att vi drar ner till stan och myser med två cola! Bra jobbat på en fredagkväll!

Senare kommer Amandas kompis Erik, vilket visar sig vara en trevlig prick! Vi eller jaa dom, försöker än en gång styra upp det hela, vilket inte går så det slutar med en bilfärd runt norrköping runt halv ett på natten och resulterar i en färd till till Erik i kolmården, eller tjaa någonstans i närheten. Och klockan är runt ett! Så sätter vi på kopps och har det riktigt trevligt! Så tack Amanda och Erik för en jättetrevlig kväll:D

Så det var väl i princip min helg hittils! Ska tävla för första gången på typ tre år i morgon, 80 cm stilhoppning. Slutar antagligen med att jag ramlar huvudstupa över ett hinder. Men det ska bli kul!

Ha det toppennbra!

/ Lingonpaj


dra på trissor.. eller hissor??

Tjopplahoppla!
Så var ännu en majsig dag över, 22.55 rättare sagt, så om en timme och 5 minuter är det officielt fredag!
Så vad har hänt för lilla mich denna dagen då?

Skola från klockan tio, höll på med arbetet till och från. Går väl framåt i alla fall men känns ändå inte helt hundra, har en massa fakta men har svårt att knyta samman hela skiten. Satt väl där med Malin och Linus till klockan var runt halv fyra och bestämde mig då för hemfärd eftersom datorn var hemma och jag inte kunde göra mer! Inte för att jag gjort så mycket innan, men ändå:P Fick under tiden i skolan även reda på att jag fick LÄGENHETEN jag var och kollade på i måndags förra veckan. It made  my day so far!:D

Som sagt kom hem, försökte hitta lite kopplingar mellan perspektiv och fotboll, rätt svårt som sagt! hittade EN grej! bra Kristin!:P Tog det lite lugnt sen och kollade på One Tree Hill, för er som inte vet det redan är jag besatt som fan och har kollat om hela serien, är nu på säsong fem, episod fem..tror jag iaf! Låter bra i vilket fall:P haha

Åkte på hoppträning med Chess vid sju, telefonen ringer precis innan jag ska åka och blir lite försenad för att hämta dragbilen, som sedan behövde tankas. Hittade ingen pump som fungerar och när jag väl gjorde det så fick jag inte loss tanklocket från tanken, stod väl där i en fem till tio minuter helt lost. När jag sedan fått i några liter bensin och ska gå in för att betala var ju så klart kön megalång och jäkligt seg!
Bådade inget gott för träningen. Kom till stallet och gissa vad som då krånglar om inte transporten då jag inte fick på den ordentligt. Så runt en tjugo- tjugofem minuter försenad till vad jag egentligen planerat, kunde jag göra iordning hästen, men resten gick över förväntningarna. Träningen gick riktigt bra! Så det var skitkul det i alla fall!

Så sammanfattning av denna torsdag? Börjar Bra, blir mindre bra och sen bra igen! så BRA!!!:D ellert jaa typ;) haha
Hepp ska dra mig mot das Bett (eller das Bed om man gör lite tengelsa)

Ha det toppenbra!
// ûberenergisk tungviktare

Hard to say

The singer finished singing and she's walking out
The singer sheds a tear, her fear of falling out
And it's hard to say how I feel today
For years gone by and I cried

It's hard to say that I was wrong
It's hard to say I miss you
Since you've been gone, It's not the same

My worries weigh the world, how I used to be
And everything, I'm cold, seems a plague in me
And it's hard to say how I feel today
For years gone by and I cried

It's hard to say that I was wrong
It's hard to say I miss you
Since you've been gone, it's not the same
It's hard to say I held my tongue
It's hard to say if only
Since you've been gone, It's not the same

Worse than the fear it's the lie you told a thousand times before
Worse than a fear it's the knife
But it's hard to say how I feel today
For years gone by and I cried

It's hard to say that I was wrong
It's hard to say I miss you
Since you've been gone, It's not the same
It's hard to say I held my tongue
It's hard to say if only
Since you've been gone, I'm not the same
It's hard to say (God, It's hard to say)
It's hard to say (God, It's hard to say)
Since you've been gone,
I'm not the same

Heeeelg i Lisch

Lovade ju en uppdatering om helgen, så här kommer den:

Gick upp supertidigt i fredags för en morgonritt på chess. Gick helt okej, kände mig rätt trött så jag orkade inte med det så bra! Åkte direkt hem för ombyte och iordninggörandes för en tre timmar lång hemfärd hem till lilla Lisch. Packade alla grejer och stoppade in Trulls i bilen och påbörjade färden. Kom hem, packade upp och gjorde iordning mig för kvällen.
Förfest hos Ankan med clara, en riktigt trevlig kväll förutom precis innan det var dags för gångmarsch mot Stadt, då Clara skulle borsta tänder och råkade spy i handfatet. Illa! Kom till stadt, försökte hitta folk man kände men icket, drog till dansgolvet och brejkade loss, men var inte riktigt på humör. Hittade Ankans kompisar tillslut så där stod vi och tjöta ett bra tag. Annars var kvällen riktigt trevlig!



Lördag var mening med myskväll hos Helene men slutade med en händelserik färd till Vara och kronan. Elin var tvungen att gå ut och spy tre gånger innan hon och Mia ringde deras parents för skjuts hem, halvvägs till vara! Hoppas hemresan gick bättre Elin! hihi
Själva kronan var skitkul!! Rocka loss på dansgolvet och fuldansa som in i. Hittade Anna, Ann och Kajsa och ägnade kvällen med dem och Helene. Ankan och Clara var också med men var tvungna att åka tidigare eftersom de skulle hämta ankans syrra! Härlig kväll där med!

    



Söndag blev rätt lugn,sov rätt länge och träffade sedan Helene på eftermiddagen för att kolla på Johannas fotbollsmatch. Tror vi stod och kollade i typ en halvtimme eftersom det var så fruktansvärt kallt, så vi gick tillbaka till Helene och tjöta!

Måndagen blev färd tillbaka till Linkan och en liten ritt på eftermiddagen

Ha de gött!!
/kaninstek

Majoriteten av ett

Tjaaaa!! Har vart dålig på att skriva som vanligt ser jag:P Har lite att komma med iaf!

Var på hoppträning med Chess precis! Och det gick superbra! Var riktigt roligt om jag får lov att erkänna!!! Får bara hoppas att det går lika bra nästa vecka också!
Skjutsade även Ida och Christian till Arlanda idag! Uppstigning vid 3 i natt! Jihooo!! fast sov mestadelen av resan upp, taxichauffören fick köra dit, annars hade vi nog åkt i diket!!!

Ska även hem till lisch i helgen! Kommer blir svinkul om jag känner tjejerna rätt! Utgång med ankan, clara och elin i morgon! Blir nästan summer-08 re-union! ASKUL!!!!:D Sen lunch med Johanna på lördagen och på kvällen någon aktivittet med Helene och the girls! Kommer bli trevligt tror jag! Bara det blir något nu! Söndagen är inte planerat alls, så den är öppen för förslag!!! Sen hemfärd på måndag!!!
Kommer bli en skönt helg, roligt att träffa alla igen:D

Uppdatering sker efter helgen!!
Ha det supertoppen!!
Kram

... och solen bröt sig igenom igen!!

Och lilla Kristin fick G på tentan! Jihoo!! Kändes så jävla skönt, trodde ju som sagt att den gick helt åt skogen! Så jag är rätt glad idag kan jag säga:D



L.Y.D.

Fick plötsligt höra denna låt och var bara tvungen att ha den med eftersom den har hjälpt mig genom så himla mycket det senaste halvåret!

L.Y.D.
Neverstore

Tired of her friends back home,
waiting for good days to come,
living life after a map
She took of , she had enough, broken dreams were all there was
Now she's out there on her own I wonder where she's gone..

All lights out, the stars will guide us through our darkest times
Belive in yourself and

Live your dreams life's waiting for you,
Live your dreams life's waiting for you,
Live your dreams life's waiting for you,
Live your dreams life's waiting to begin

He's on the edge about to fall
lost his job he lost it all
will it always be this way...
He's thinking of when he was young
before all problems had begun
if he could somehow turn back time...
I wonder where he's gone..

Live your dreams life's waiting for you
live your dreams life's waiting for you
live your dreams life's waiting for you
live your dreams life's waiting to begin

(ah ah ah ah....)
Life's waiting to begin

Life's waiting to begin

RSS 2.0