Blodomloppet 2015

Äntligen var det dags för blodomloppet, som jag tränat inför de senaste två månaderna. Är så sjukt nöjd med mig själv, klarade av mina uppsatta mål eller ja våra mål får jag ju säga, jag var ju inte ensam. Jag och bästa Lina tog oss runt och fick var sin medalj, fan vad vi är bra! Trodde verkligen aldrig jag skulle tycka det var roligt att springa, men peppar peppar; det gör jag! AWESOME!

Stoltast i stan, har precis kommit i mål!
 
Peace out!
//Kristin
 
 

En sväng hit och en sväng dit...!

Herregud vad tiden går snabbt! Fattar knappt att det redan bara är en månad kvar till sommaren, helt sjukt!

Var hemma i lilla Lisch en sväng i veckan som var, alltid lika spännande att se förändringarna på de två små! Det skiljer sig verkligen så mycket från varje gång man ser dom, mycket roligt!

 
Fick även agera barnvakt några gånger då kära bror fick för sig att lämpa av ungarna och göra annat. Men kul var väl det, lite DUPLO-skills fick komma upp till ytan igen:
 
 
Gjorde även tenta förra måndagen, en tenta som kändes fruktansvärt dålig. Kunde två av åtta frågor och chansade hej vilt på resten. Fick precis på gränsen godkänd- helt sjukt, så nöjdare än mig kan man inte vara nej! Har påbörjat en ny kurs; hälsoekonomi. Verkar vara väldigt intressant, som alla andra kurser denna terminen. Kommer bli mycket svårt att välja inriktning senare men får hoppas att det ter sig någorlunda längre fram!

Blodomloppet om en vecka också, ska bli spännande att se om allt springande har gett resultat. Men att lyckas komma runt får jag väl hoppas att jag gör åtminstone!

Nej, är nog dags att krypa till kojs!
Trevlig vecka!
//Kristin

RSS 2.0