en träning rikare..

Så hade det fabulösa K:t gjort det igen! Efter hårt slit i 1,5 timme var vilan äntligen förtjänad! Hon hade tränat fotboll igen! Är det inte otroligt? Ett infall som hade tjatats fram efter en fylleskandal, ett löfte som inte kunde tas tillbaks, men blir man så full att man inte kommer ihåg vad man lovar får man skylla sig själv! Och detta tog J:t till orda på! Men skoj var det, tro det eller ej! Och eftersom K:t är på väg att dra sitt flyttlass till NY så behöver ju inte detta löfte uppfyllas i mer än två veckor! och inte borde hon väl tröttna på det eller!?
Så nu är det match på lördag som gäller då ra! Ska bli intressant! Kan gå hur som helst, det är något som bara blir upptäckt på lördagkväll! Men förhoppningsvis blir återdebuten kanon! Hoppas kan man ju alltid:P hehe

Annars har inget speciellt hänt, väntar på det internationella körkortet, vilket borde anlända vilken dag som helst nu! Tror jag skrev den 6:e augusti! Så då borde det kommit igår! Får hoppas det kommer nu, så jag slipper ta kontakt med MM och kolla upp det! Brukar vara lite motigt för mig att göra detta!

Ha det suveränt alla ni där ute som läser detta! Inte för att det är så många, men kanske någon!
Kraaam

(Ps. 18 dagar kvar till avresan! :D)

Kommentarer



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0