Like nothing or everything..!?

Sitter och filosoferar över allting som händer, har det en mening eller är det bara crap man måste gå igenom för att börja leva? Har ingen aning om någonting, har kommit fram till att man egentligen inte har en aning om vad som händer i nästa sekund, man bara tror man vet hur framtiden ska te sig men egentligen vet man inte ett skvatt. Det är rätt facinerande egentligen, för för var sak man går igenom är man en sak mer erfaren. Kanske borde tänka på det nästa gång man sitter här ochtycker synd om sig själv, svårt? kanske det! Men försöka skadar ju inte!

Annars har denna dagen varit mer händelserik än vanligt. Vaknar iofs runt halv 10, sooovmorgon! asgött! Går upp vilket är jävligt motigt som vanligt. Märker dock att det inte regnar idag som det gjorde hela dagen igår, så med ens på bättre humör, käkar frukost, ringer agnes som självklart inte svarar.. körlektion månntro? Sätter på tv:n, inget intressant över huvud taget, sätter på datorn kollar runt lite, hittar lite folk på msn att prata med, provar ringa ankanbankan igen och NU svarar hon, berättar att det regnar hemma i lilla Lisch! hehe härligt att man inte var där då:D Bestämmer klart om Lördag och Anna och Anns FEST! Är laddad som bara den! Jobb på lördag och sen direkt in das Auto för färd hem till lilla hemstaden och världen man känner som sin egen ficka. Direkt förfest och sedan vidare till lilla arentorp! Ska bli så jävla kul!!!! Ser verkligen fram emot att komma hem och träffa alla igen! Är dock så jävla många att träffa så det känns som om man kommer ha fullt upp som bara den. Och sen att träffa familjen igen, var ett tag sen, sen jag kom hem från USA har allting bara gått på och man har inte träffat dom nästan alls.. Ska bli trevligt:)
Sedan tog jag mig en tur till Tornby för lite shopping, blev inte bara lite shopping utan mycket! Så nu blir det inte handling på ett bra tag framöver! Hittade ett par skitsnygga stövlar, en ny jacka, en schal/halsduk, mössa, vantar, en klänning till Lördag och ett linne/klänning som var helt oemotståndligt. Blev en liten tur till Maxi för inghandling av lite mat så jag inte svälter helt och hållet till Lördag! Var riktigt najs!

Tja vad har annars hänt? Kollat på 90210 och Privileged, härliga serier! Sen hade lite nostalgi och satte på Notting Hill med ett brake med Bonde söker fru, kan man inte missa. Så dagen har vart helt okej! Ska jobba i morgon i alla fall, så jag har lite att göra i alla fall, är väl dock hemma runt 2, så eftermiddagen måste komma pås att underhållas:S Och upp klockan 5 ser jag verkligen inte fram emot, men som sagt pengar är pengar och har man väl kommit upp ur sängen går allt som på smort!
Hepp borde kanske nana lite nu så jag orkar med morgondagen! Ha en undebart trevlig afton allihopa därute!


// Tumtott



Kommentarer



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0