Nolle P- halva inne

- Allvarlig sömnlöshet leder aldrig till något gott. Hjärnan blir seg, kroppen dåsig och ingenting är som man tänkt sig dagen efter. För mycket alkoholintag har just denna tendens.. Men vem fan bryr sig, det är bara Nolle- P en gång!!

Yes, och precis som sagt, halva nolle P är avklarad och det är bara en vecka kvar. Tiden har gått så jävla snabbt och det känns som om den bara rinner iväg. Så sjukt kul man haft det den senaste veckan, finns det knappt något som slår! Ska se till att njuta av denna sista första tid och sedan titta tillbaka och minnas! Krin älskar Nolle- P, så enkelt är det!!

Ska fortsätta från förra inlägget, vilket sista dagen var torsdag, så fredag med andra ord...
Föreläsning vid 10, med andra ord uppstigning vid 9, dock jävulsk lätt att stiga upp.. Drog ner till NH, tog fram papper och penna och började anteckna som ett svin.. Sida upp och sida ner, rad efter rad.. jävlar hela blocket tog slut!
Stack ut och åt på Burger King med Emma och Martina, not bra at all! Men what the fuck, man lever ju bara en gång! Drog vidare till en perukaffär då Emma skulle införskaffa sig en peruk till vårat fina skådespeleri på kvällen.. Tog oss vidare hem till henne och fixade lite grejer och stuff.. Tog bussen till Ryd (då våra fina hojjar redan stod på skolan Anledning; Läs dagen innan). Tog oss en koll inne i Martinas lägenhet innan det var dags för samling vid centrum för vidare vandring mot Viagraparken. Satt där en stund tills det började regna (vilket var typ en tio minuter eller så där). Gick in i Key-huset för att öva på vår teater, gick skitbra! (Eller jaa..)
Dags för färd mot Darc Night och skytte-c, dock ett för jävla tråkigt väder, så allt blev rätt trök eftersom regnet det bara öste ner, öste ner..
Var i alla fall där ett tag och lekte lite lekar, käkade och umgicks.. bestämde oss för att det tillslut var nog, så vi drog oss mot Ryd för efterfest (klockan typ halv 10 på kvällen). Var hemma hos Johan fram tills två och hade jävligt kul. Vissa personer var väl mer störda än andra. Blev utkörda då grannarna klagade (fattar inte varför, vi som var så tysta.. ööhh??). Fick då för oss att dra hem till Jocke, som satte sig på tvären och sprang iväg.. (lång historia kort), så vi gick hem till Malin och spelade Singstar.. Ägde totalt, precis som vanligt..  resultat tondöv är ju det bästa man kan få som sagt! Hade jävligt kul som sagt i alla fall!! Kom hem vid halv fem och gick och lade mig och sov runt fem.

(Läs sista meningen ovan en gång till innan du fortsätter här), gick upp klockan sex för att piggt dra mig upp ur min extremt osköna säng (ironi!), släpa mig längs rännstenen till mitt extremt roliga jobb bara för att det första jag gör träffa min chef.. BRA JOBBAT KRISTIN!!
Orka i alla fall med den dagen, åker hem fixar iordning meg en snabbis, drar till Ryd för volleyboll med nollegruppen. Vinner 2 matcher av 3 och slänger mig som fan.. Allt för laget u know (okej Johan och Petter, förlåt för sista matchen!)
Åker hem, hinner sova en halvtimme, drar till samlingen för grillkvällen. Cyklar hem till Emma och har en riktigt trevlig kväll.. Var dock trött som fan och gjorde inte många knop.. men men..

Jobbade idag också, sjukt jobbigt! Tyckte lite synd om David som var tvungen att dras med mig, dock hade Emelie det värre och var tvungen att dras med en viss annan person som börjar på M och slutar på arvit (hon var rätt irriterad om jag säger som så). Stackarn!!

Nää.. ska nog dra mig till kojs och sova ut.. I morrn blir det Ärtor och Punch och får träffa Malin igen!! Jihooo!!

Ha det kanonbäst! Har tyvärr inga kort från fredagen, men ska se om jag kan få tag i några!

Pussokram

//Trädsvan

Kommentarer
Postat av: Anonym

hitta du någon fin klänning?:) haha nolle p e bara en gång som studenten, kör på"!

2009-08-24 @ 20:31:02
URL: http://mandysblogg.blogg.se/



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0