One day off

Har haft en hel dag ledigt, något som vart så himla skönt, tänk att bara kunna slappa och sova hur längt man vill! Däremot känner man att när man lika gärna är igång och jobbar hade man lika gärna kunnat jobba några mer dagar. Hade inte haft något emot att jobba idag för att få vara ledig på fredag. Men men, nu är det som det är och man får njuta av den lediga dagen!

Idag har Kristin då inte gjort många knop alls, vart nere på stan och införskaffat mig varor inför helgen, hålslagare så att man kan sätta in lite papper i pärmar och bara tagit det lugnt.
Satte in Aladdin i DVDn också, älskar den filmen alltså! Älskar ju iofs alla disneyfilmer, men den har något särskilt över sig! Liksom Lejonkungen, Pochahontas, Skönheten & Odjuret och Askungen. Är något speciellt med de gamla tecknade filmerna, istället för de numera datagjorda. Får in mer känsla i dem på något sätt.
Me like!




Pratade även lite med Elin A, som sa att Lischgänget som skulle åka ner i morgon, hade problem med bilen.. Får verkligen hoppas att de fixar något så att de kommer ner! Vore rätt skandal annars!


Näe, ska nog sätta på en annan film och kura ihop mig under en filt i soffan med en kopp varm choklad nu!
Ha det underbart!
PussoKram

//Mandelmassa

Kommentarer
Postat av: Anonym

åååå va mysigt me disney filmer^^ har du köot alla energitabletter o dryck du ebhöver till helgen;)

2009-07-27 @ 21:20:14
URL: http://mandysblogg.blogg.se/



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0