Work and Roadtrip--> Sicken söndag!

Såå.. kom precis hem från en riktigt trevlig eftermiddag med Amandas sällskap.
Började först dagen med att jobba, vilket var en rätt soft dag, var klara ca 1,5 timme före vi ska vara klara, kan i och för sig bero på att vi fått en timmes nerdraget och att det var rätt lugnt på övriga avdelningar.
Men gött för oss i vilket fall som helst!

Kom hem, satte mig och tog det lugnt en sväng och ringde sedan Amanda för att kolla vad hon sysslade med. Hade ju ledig eftermiddag med tillgång till bil, vore ju dumt att inte nyttja den på så vis!
Så kort sagt, jag tog mig en sväng till Norpan för att plocka upp Amanda och sedan begav vi oss vidare på vägarna och hamnade till sist i Söderköping (Okej jag erkänner, det var förbestämt innan!). En riktigt mysig sommarstad kan jag säga!
I klass man gamla Lisch om inte mysigare. Vi gick runt centrum,  köpte oss lite munkar och satte oss längs med kanalen och bara tjötade skit. Riktigt trevligt. Fick också för oss att gå upp i ett berg eftersom vi fick syn på ett litet utsiktstorn, så uppför alla trappor bara för att få en liten vy, men besvikna blev vi ju förstås inte, jävlar vilken utsikt! Trapporna förtjänade sin lutning!
Följer lite kort från dagen nedan;



  

 

  



Hepp ska dra mig en sväng till Maxi för pantning av flaskor och inköp av redbull inför nästkommande helg och Emmaboda!!

Ha det toppen alla underbara folks därute!!
Bamsekramar

//PepsiMax

Kommentarer
Postat av: Anonym

tack för en superduperhärlig dag <3 hihih vi får lätt göra nåt snart igen:)

2009-07-26 @ 20:34:50
URL: http://mandysblogg.blogg.se/



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0