Heeeelg i Lisch

Lovade ju en uppdatering om helgen, så här kommer den:

Gick upp supertidigt i fredags för en morgonritt på chess. Gick helt okej, kände mig rätt trött så jag orkade inte med det så bra! Åkte direkt hem för ombyte och iordninggörandes för en tre timmar lång hemfärd hem till lilla Lisch. Packade alla grejer och stoppade in Trulls i bilen och påbörjade färden. Kom hem, packade upp och gjorde iordning mig för kvällen.
Förfest hos Ankan med clara, en riktigt trevlig kväll förutom precis innan det var dags för gångmarsch mot Stadt, då Clara skulle borsta tänder och råkade spy i handfatet. Illa! Kom till stadt, försökte hitta folk man kände men icket, drog till dansgolvet och brejkade loss, men var inte riktigt på humör. Hittade Ankans kompisar tillslut så där stod vi och tjöta ett bra tag. Annars var kvällen riktigt trevlig!



Lördag var mening med myskväll hos Helene men slutade med en händelserik färd till Vara och kronan. Elin var tvungen att gå ut och spy tre gånger innan hon och Mia ringde deras parents för skjuts hem, halvvägs till vara! Hoppas hemresan gick bättre Elin! hihi
Själva kronan var skitkul!! Rocka loss på dansgolvet och fuldansa som in i. Hittade Anna, Ann och Kajsa och ägnade kvällen med dem och Helene. Ankan och Clara var också med men var tvungna att åka tidigare eftersom de skulle hämta ankans syrra! Härlig kväll där med!

    



Söndag blev rätt lugn,sov rätt länge och träffade sedan Helene på eftermiddagen för att kolla på Johannas fotbollsmatch. Tror vi stod och kollade i typ en halvtimme eftersom det var så fruktansvärt kallt, så vi gick tillbaka till Helene och tjöta!

Måndagen blev färd tillbaka till Linkan och en liten ritt på eftermiddagen

Ha de gött!!
/kaninstek

Kommentarer



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0