Cykelstilar

Jävlar vilken segardag det varit idag.. satt och transkiberade intervjun från Vfu:n i förmiddags, tänker att klockan inte är särskilt mycket, så fortsätter utan att bry mig. Tar en snabbkik bara för att se när det är dags för lunch och upptäcker att den typ är kvart över ett, vilket betyder att jag ska vara i skolan på seminariet om en kvart.
Blir till att slänga sig ner för trapporna och pinna på som fan till skolan. Hinner precis på pricken som gött är! Diskuterar dock bara hur vfu:n vart och lite av upplägget på den kommande uppgiften, så var rätt segt men ändå nyttigt att man gick.

Ringer Cissi efter lektionen och möter henne i Key, var meningen att vi skulle träna men kom fram till att vi hoppade det. Träffar på Jocke och tar ett snabbtalk med honom, går tillbaka till Cissi, bestämmer oss för att gå hem och börjar gå mot Colonia, möter på Burman och hans vän utanför B, Stannar till och tjötar lite, ser grabb nummer ett komma gående, tjötar lite till och går sedan vidare, släpper av Cissi vid Colonia och drar sen hem.

En jävligt kul grej att göra när man cyklar är att cykla assakta och kolla på allt folk som pinnar förbi en, har kommit fram till att det finns tre olika sorters cykelstilar;
  1. Dom som cyklar med benen inåt och ser ut som dom skulle kunna kissa på sig i vilken sekund som helst,
  2. Dom som spretar som fan med benen, så det typ skulle få plats en elefant däremellan och
  3. Dom som står upp, vickar med baken och man typ skulle tro var med i en racertävling för motorbåtar
Näe, nu blir det en date med Dysthe och sen Idol med Emma och kanske Cissi!
Ha det underbart!

//Julgranskula

Kommentarer
Postat av: Anonym

De som cyklar med benen inåt cyklar på bäst sätt! ;)Mvh Cyklisten

2009-09-30 @ 19:17:01



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0