Lång dag men kort tid

Har haft en riktigt härlig dag trots den långa dagen!
Åkte som sagt till skolan för att köa till draget, träffade Green vid tio i sex. Kom dit, hittade Jocke och hans kompisar, så vi hängde med dem fram tills det var dags för att gå upp till biljetterna. Var jävligt trevligt i alla fall! Rätt sköna typer! :D Hade rätt tur att vi kom dit så tidigt, folket som kom runt tio i sju fick inga biljetter alls, så som sagt, det tjänar att gå upp tidigt ibland!

Hängde/Pluggade i skolan med Malin och Hanna, fick läst typ 2 sidor.. Bra jobbat, verkligen! Masken och Edvald (?) kom runt kvart i tio, så vi hängde en liten stund tills det var dags för Verkstad, att framträda. Lekte lekar och lärde känna den del av klassen som var där lite bättre, var riktigt kul! Snackade med en hel del faktiskt, riktigt trevliga människor! :)
Käkade lunch, gick till seminariet, leif snackade mest skit som vanligt, tror jag och Anna kom fram till att han sa begrepp och verklighet en sådär 54 gånger på tjugo minuter, Rätt bra jobbat!
Hade VFU- info, visste ju som sagt redan innan att vi skulle vara i Mjölby men fick även reda på skolorna idag, ska vara fyra dagar på gymnasiet och tre dagar vardera på högstadiet och låg/mellanstadiet. Ska bli jävligt spännande att se vad man har att komma med där, antagligen inte ett skit! Men kul ska det bli i alla fall!

Näee, ska nog fixa iordning mig inför sektionspuben ikväll, ska bli jävligt trevligt att träffa massor med människor! Ha det Kalasbra!

//Trädstam

Kommentarer



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0