Tv dosa

Zombien är tillbaka! Eller i alla fall för stunden. Har världens slappardag och det är så jävulskt skönt! Borde dock ta tag i livet och läsa lite böcker, har en speciell som måste läsas innan vfu:n i morrn. Känner inte för att pendla till Mjölby alltså, det plus att gå upp tidigt.. urk!

Gårdagen då.. var framme och kollade på draget på förmiddagen med Hanna och Malin, träffade lite folk och grejer, var rätt najs! Kom hem, hade tänkt sova men icket, blev fast framför datorn, snackade med Emma, så vi drog ner till stan och käkade på donken.. har blivit liiite mycket sådant på sistone, dags att börja bli nyttig?? Billigare blir det också. Har fan inga pengar alls, väntar på lönen, men den kommer på onsdag, SÅ JÄVLA GÖTT!!

I alla fall, var hemma hos mig och fixade iordning oss en aningens, drog och mötte killarna och drog vidare på förfest, samma place som i fredags. Var trevligt! Tänker dock lite för mycket, så när det var dags att åka till Kårallen började man tänka på saker man inte borde och så var humöret nere på bott. Får tacka Emma så jävla mycket för att hon är helt underbar och ställer upp! Sammanfattningsvis kan man väl säga att kvällen var trevlig trots omständigheterna..!

Ska ut och gå med Anna senare också, ska bli riktigt skönt att komma ut lite, även om vädret är blää!!

Näe, ska fortsätta kolla på Idolrepriserna, ASKUL!!
Ha det underbart!

//Lösnäsa

Kommentarer



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0