nötskinka

Jag tror jag har ett problem med att vara själv. Visserligen är det givetvis skönt med lite ensamhet då och då också, men när det bli en allt för långvarig sådan övergår ensamheten till något annat. Man får för mycket tid att tänka och fundera över saker som händer. Något man slipper när man umgås med folk. Och det i kombination med sinnesstämmingen är inget bra samspel. Så som sagt, ska bli oerhört skönt att flytta ihop med Cissi nu! Komma närmare allt folk och slippa vara ensam. Lär behöva det framöver!

Var nere på stan och fikade med Malin och co förut, passade på medan hon var i stan. Var riktigt trevligt får jag säga! Alltid trevlans att träffa på folk man knappt träffar, så det är kul!

Har haft tråkigt och hunnit läsa ut en bok också, kanske borde bli mer kulturell och börja läsa sådana böcker istället.. Kanske man får något vett innanför skallen för en gångs skull!

Kollade igenom schemat för Tväs 2 också, som börjar i morrn. Kommer bli riktigt långa tio veckor. Har skola typ jämt, lite omställning till skillnad från nu. Ska tydligen byta grupper också, kommer bli spännande (eller kanske inte). Men men, ska inte dra några förhastade slutsatser här. Kommer säkerligen bli awesome!

Hejsvej leverpastej

Kommentarer



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0