Träsktroll och sandslott

Tre blåmärken på knäna och en tå som gör rätt ont!
Helgen var bra!

Var på korridorsfest i fredags med vidare utgång till [Hg]. Pratade tyska med en fransyska, engelska med en tysk och svenska med en svensk, som sagt;
inget onormalt!

Gårdagen började runt nio, förfest innan tävlingen, går till colloseum, bygger sandslott, åker ut efter första omgången, ingen som helst aning om varför, hade ju klart bäst motivering! (Tyst!) Går ner till Gasquen och tar en öl eller två.

Drar hem och byter om och drar vidare på mellanfest hos Karin och Fredrik. Var mycket trevligt. Fick dock huvudvärk så var tvungen att leka liten och gå och sova, men jävligt värt att inte ha på sittningen.

Helt okej sittning, kunde kanske varit lite bättre men aja.. Thats life! Och efter den eftersläppet. Struntade i mellanfest utan stannade kvar, rätt lite folk ett bra tag men kom igång efter ett tag.

Träffade sjukt mycket trevligt folk, jävligt kul att prata med sådana man inte brukar prata med och att sedan få en så oerhört positiv bild, vilket man hade innan också men höjdes betydligt mer efteråt! Helt sjukt underbart!
Trevlig kväll i slutändan i vilket fall som helst.

Har suttit och inte gjort ett skit idag, förutom panta en jävla massa burkar och en sväng ute med Cissi och Charlie.
Redo för en ny vecka, nu jävlar smäller det!

Solen har kommit fram och det är helt underbart! Nu väntas bara gräset!

På tal om allt och lite till;



är helt underbar!


Tjofläng!

//Rullgardin

Kommentarer



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0