ojojoj att man inte kan ha ett inlägg utan rubrik

Kijoleen, det var lite väl kjiort... kunde man säga en dag i Finland.

Nehepp.. idag har det inte hänt mycket här inte. Sitter och filosoferar lite över livet, har i morgon varit här i 2 månader och på lördag är det 5 veckor kvar tills jag åker hem. Tiden går snabbtsnabbtelisnabbtsnabbt! Kan inte säga mycket annat direkt. Snart är det väl sommar, dags för 30års kalas, pensionering och trädkramardag. Tror det börjar gå bra nu!

Nepp... kanske ska vara lite seriös.. har som sagt inte gjort många knop idag inte. Tittat lite tv, lekt kurragömma, tagit ungarna till skolan, sovit lite, hämtat ungarna från skolan, lagat mat, tittat ännu mer tv och sedan lagt ungarna så sussande gott. Denna tid på dygnet är så fruktansvärt underbar, bara tid för en själv, peppar peppar, kan slappna av och ta det lugnt. Underbart som sagt.

Är lite missnöjd med mina planer inför helgen, har typ inga. Inget roligt alls, känner inte direkt för att sitta hemma hela helgen och glo.. kanske på sitt sätt vore bra, så den dumma förkylningen går över.. men serisöt kanske inte det roligaste man kan göra direkt!

Nehepp.. dags att kolla in tv-tablån.

Tjolahopp!

Kommentarer



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0