Slut på lov, början på ledighet

FAN VAD SKÖNT!!!

Lovet är över och släppte precis av ungarna i skolan. Så himmelens skönt att få lite ledigt mitt i veckan också! Har äntligen fått igång laddaren till den svenska mobilen, helt underbart! Får hoppas den håller sig nu också! Regnar och blåser som fasikens utomhus, ungefär som man föreställer sig att England ska vara. Men tycker ändå det är rätt otroligt att det är första gången på nästan två månader som det är sådant här skitväder! Trodde det skulle komma tidigare!

Helgen var mycket trevlig, eller åtminstone lördagen. Träffade Sara, Lizette och Karin inne i London för att utnyttja de två sista biljetterna vi hade. Gick först till Sea Life och kollade fiskar. Fick se hajar, riktigt små simmande saker, krokodiler (eller var det en alligator?), sköldpaddor, riktigt stora sköldpaddor och en massa mer. Var trevligt men kanske inte riktigt värt pengarna.

Efteråt åkte vi vidare mot London Bridge och London Dungeon. Föreställde mig ett spökhus med människor som hoppar fram bakom ett och ett annat hörn, men var mer som att gå i en historietunnel (eller typ). Skådespelare som visade hur det var på den tiden, skrämmande givetvis, men kanske inte så som man föreställt sig direkt. Kanske bra att läsa på sig lite till nästa gång. Men trevligt var det åtminstone!

Avslutade kvällen med en god middag på en restaurang vid Covent Garden, lagom pris och supergod mat. Fanns inget att klaga på där inte nej!

Gårdagen spenderades mestadels i sängen, var nere i Bromley och shoppade lite nödvändigheter (det mesta åtminstone) och kände mig inte helt ok, så drog hem och tittade tv-serier och film istället. Mysig slappardag.

Hej hopp, dags att hoppa in i duschen och sedan ringa lite samtal. Ha det bäst!

//Gummianka

Kommentarer



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0