Promenad, pärlor och en aning skadeglädje

Har faktiskt haft en riktigt produktiv dag idag. Mötte upp Lina, Jessica och Sandra för en liten promme vid 9-tiden i morse. Gick en sväng runt Stångån, något som tog en typ 1,5 timme. Lite lagom sådär, stackars Picko var alldeles slut i slutet! Hängde hos Sandra och vaktade Picko under tiden Jessica hade besiktning. Vi passade samtidigt på att göra en riktigt najs tonfisksallad, som faktiskt blev riktigt bra!

 
Vid halv ett tog vi en sväng ut till Tornby för att hjälpa till att pärla Fuck Cancer-armband. Gjorde man sex stycken fick man ett gratis, så vi satt där ett ganska bra tag! Råkade dock göra (stava) lite fel på två stycken, så pärlade sammanlagt 7 (fick ett extra av Sandra när jag upptäckte det sista felet i slutet ;) )

 
Åkte sedan till skolan för lite ekonometriföreläsning. Var inte hundra i huvudet och tiden gick fruktansvärt långsamt. Fick dock reda på en mycket rolig grej. En tjej som läste samma mikrokurs som oss och som bara var allmänt dryg och nedvärderande och som dessutom precis innan tentan sa att hon i alla fall visste vilka tre som skulle klara tentan (hon och hennes två kompisar), fick U! Det är verkligen inte ofta jag är skadeglad men idag var jag! Så sjukt gött när en sådan person kuggar. Får hoppas att hon lärt sig något av detta åtminstone och är en aning mer ödmjuk i framtiden!

Testar för övrigt i skrivande stund på att göra egna zuccinichips också, får se det resultatets utfall om en stund!

 
Ja det var väl min dag i stora drag!
Ha det bra!
//Kristin

Kommentarer
Postat av: hanna

Man ska aldrig underskatta skadeglädje, ibland är det ju dessutom jäkligt befogat :)

Svar: ja garanterat!
mintextrakt.blogg.se

2014-10-29 @ 10:08:09



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0