Helinvecklat

Ibland swishar verkligen veckorna förbi, något som förra veckan verkligen gjorde. Och tur är väl det, så att den här jävla årstiden försvinner hejbums, typ. Känner typ så här; vad som helst förutom mörk, kall höst. Inte för att jag är vidare förtjust i vintern heller och speciellt inte slasket, men betydligt hellre vit snö och 10 minusgrader än när det är som det är nu; ruggigt!

I alla fall var det en ganska händelserik vecka som innehöll mycket trevliga påhitt. Var som sagt på nya Bond-filmen i måndags, vilken var helt ok för att vara Bond, har sett bättre, har sett sämre, så ja typ ok. Oavsett filmens betyg var det i alla fall en riktigt trevlig kväll och lite kvalitetstid med Sandra och boysen, var ett tag sedan man umgicks med dem utanför skolan. Trevligt trevligt!

I onsdags hade vi en sjukt trist gästföreläsning, blev så sjukt besviken när ämnet den handlade om är riktigt intressant men föreläsaren gör det till något riktigt trist. Ägnade 2 timmar av mitt liv till att kladda i anteckningsblocket, sjukt värt spenderad tid! Dock avslutade vi kvällen med en ost och vinkväll, något som var betydligt trevligare. Älskar verkligen sådana påhitt och att dessutom få umgås med extremt underbara och trevliga människor är verkligen ett plus i kanten. Får säga att denna hösten verkligen börjat bra!

I fredags var planen att dra på något eftersläpp för ekonomernas höstbankett (typ), hade sjukt trevligt på förfesten men blev för nykter när vi väl skulle dra, så stannade nog på eftersläppet i typ 15 min eller något, sjukt värt! Men som sagt, sjukt rolig förfest! Så summan av kardemumman var ändå en riktigt trevlig kväll trots tidig hemgång!

Fick även lite kvalitetstid med bästa Jessica i lördags; pizza och så mycket bättre, kan knappt bli en bättre bakisdag!
Näe, nu får det vara nog! Ha det bäst, trava som en häst!
//Tysk trumpinne

Kommentarer



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0