...all good things come to an end...

I morgon är det Valborg och håller tummarna HÅRT för strålande sol och varma grader (eller åtminstone relativt varmt och inget regn eller snö). Är verkligen i slutspurten med uppsatsen, håller på med finliret inför förslutsseminariet. Ska verkligen bli sjukt spännande att se vad dom säger om den!

Har väl inte hänt särskilt mycket i övrigt. Jessica och Lisa hade en liten NEK-fest i lördags, en sjukt kul kväll! Älskar verkligen alla vi pluggat med detta året, så sjukt härliga människor!
Lovade även sis att följa med till terrängbanan i måndags också, sjukt trevligt ända fram tills dess att det började snöa. Underbara April!
Får ändå säga att det är sjukt skönt att det börjat bli ljusare. Vaknade upp ute hos Ida och Björn i tisdags morse (6-ish) och det redan var riktigt ljust. Såå najs!! Och helt underbart de få gånger (denna vecka) som solen faktiskt lyckats nå fram. Man vill ju bara komma ut och få en massa sol på sig!
Har tänkt att försöka njuta av sista månaden som student, så tog en ledig dag så här i slutspurten. Ska väl också försöka ladda inför morgondagens bravader!

Ha det finfint!
//Bubbelgumsmaskin

Kommentarer



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0