...och allt avslutades med ett BANG!

Då var dagen man sett fram emot så sjukt länge ÄNTLIGEN här. And Over! Det känns både sjukt spännande (why not liksom) men också fruktansvärt vemodigt. Tänk att inte få träffa världens mest fantastiska människor när man drar till skolan, veta att man kommer ha en sjukt kul dag även om skolarbetet är sjukt trist, få bajka cykeln till skolan genom Vallaskogen, sitta i Eko och hänga. Never more liksom!

Hade opponeringen i onsdags, gick ändå helt ok. Fick "very good comments" av Gazi, vilket är typ awesome från att komma från honom. Firade med att käka och dricka vin på flamman på kvällen. Blev dock betydligt mer firande än vad som var planerat och råkade dessutom (än en gång I know) ramla av cykeln och slå upp typ båda knäna, ena benet, armarna och handen. Har dessutom ett blåmärke i ansiktet. Bra jobbat Krillan!
Drog till skolan i Torsdags även om jag inte behövde, just because I could! Kände att det var sjukt trist att sitta hemma och glo so to say. Var dessutom ute och käkade på Yogi med några av mina fantastiska vänner på kvällen. Sjukt värd kväll!

I fredags, aka igår, började vi med att bli firade av lärarna med tårta i skolan. Drog därefter ner på stan och hade öllunch med bästa klassen.
Kvällen avslutades med examenssittningen på KK. Sjukt kul kväll, alla var på typ awesome humör och det vara bara hur najs som helst. Så himla bra avslut på alla mina sju år av studier!
See ya later aligator
//Pommesmedpommeskrydda

Kommentarer



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0