Slutspurten och ett stycke framläggning

Har verkligen haft några helt fantastiska dagar det senaste. Inte nog med att solen typ visat sig från sin bästa sida, att dessutom få umgås med några av de mest fantastiska människor man fått tillfället att lära känna gör ju bara grädden på moset. Körsbäret på toppingen. Oliven i martinin. Ja... you know the drill...

Var på SommarX i fredags, började med volleyboll och glass vid flamman med Kajsa, Oskar o co, fortsatte med grillning och öl efter en stund, vidare till uteförfest med typ alla ekonomer för att avsluta med SommarX och Linda Bengtzing. Sjukt trevlig kväll, sjukt mycket bra häng och bara allmänt awesome.
Hade en riktigt härlig bakislördag med Johanna, Denise och Kajsa. (Ja, så bra en bakisdag nu kan bli). Härligt häng i trädgårdsföreningen och najsigt grill på kvällen. Har sagt det förr och kommer säga det igen; världens bästa människor, helt klart!
I söndags hade vi drinkkväll med NEKarna hemma hos Walle. Hängde med Sandra, Tina och Erik hos Sandra en sväng innan, käkade sushi, drack (lite) bubbel och spelade TP. Drog till Walle, drack drinkar och hade det sjukt najs. En riktigt trevlig kväll helt enkelt. Kommer verkligen sakna det fantastiska hänget vi haft detta året alltså. Dessa helt awesome människor, är så sjukt jävla glad att jag lärt känna dem alltså!

Idag har jag och finaste Jessica lagt fram uppsatsen. Kändes ändå helt ok, dock är ju sådant alltid svårt att veta. Men har en relativt bra känsla i alla fall! Har dessutom hunnit med en liten löptur i Vallaskogen och en promenix med bästa Johanna. Sjukt värd dag!
I morgon ska vi ha vår opponering, ska bli spännande. Är lite nervös hur det ska gå, men förhoppningsvis helt ok. Enda minuset är ju att det är på Engelska. Och Krillan att vara spontan på Engelska is not a good combo. Nej. Ser dessutom fram emot avslutningssittningen på fredag. Ska bli så sjukt kul! Fattar verkligen inte att man om TRE! dagar har en examen. En sjukt jävla masterexamen. Vi är fan riktigt bra alltså!

Over and Out!
//Pantsattoxfilé

Kommentarer



Namn
Kom i håg mig

Mail (publiceras ej)

Blogg

Kommentar

Trackback
RSS 2.0